Nieuws

NIEUWS Metaal-Bonderite_296563419

Multan snijvloeistof heet nu Bonderite

De bekende Henkel snijvloeistof Multan heeft een nieuwe naam: Bonderite. Wiksol is leverancier van deze geurloze en bactericidevrije metaalbewerkingsolie.

Lees meer »
NIEUWS Foodgrade_127369551

Voedselveilige smeermiddelen bij Wiksol

Ook als uw onderneming in de voedingsmiddelenindustrie actief is heeft Wiksol geschikte smeermiddelen. TOTAL heeft met de NEVASTANE range dè perfecte oplossing voor uw behoefte aan voedselveilige producten.

Lees meer »
NIEUWS Smeermiddelen_228089326

Brede range hydraulische smeermiddelen

Veel industrieën draaien op hydraulische oliën en een veelvoud aan applicaties. Wiksol heeft een brede range aan Total-producten die voldoen aan internationale standaarden en technische specificaties van de constructeurs.

Lees meer »
NIEUWS Automotive_267812453

Total Carter XEP: oplossing voor tandwielkasten

Voor tandwielkasten die extreem zwaar belast worden is de TOTALCarter XEP van Wiksol een uitkomst. De zeer goede antioxidatie stabiliteit waarborgt een lange standtijd van de olie. 

Lees meer »
NIEUWS slide-kader.png

Nieuwe structuur van TOTAL productbenaming

Total heeft de benaming van transmissieoliën logischer gemaakt. In de flyer die u onderaan deze pagina kunt downloaden, leest u er meer over. Er zijn bij de nieuwe benamingen ook wat wijzigingen op productniveau doorgevoerd.

Lees meer »
NIEUWS slide-kader.png

Wiksol op Bouw en Agri Vakdagen

Wiksol is van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 maart 2014 present op de Bouw en Agri Vakdagen in Lunteren. Hier presenteren we ons programma smeermiddelen voor deze twee branches.

Lees meer »